alle kategorier
EN

Cell Mills

Hjem> PRODUKTER > Cell Mills

1
agitere
agitere
agitere
Cell-Mill4000 细胞磨
Agitator Cell Mill
Agitator Cell Mill
Agitator Cell Mill
Agitator Cell Mill
Agitator Cell Mill

Agitator Cell Mill

Hits: 7

Applikationer

Guldmalm, jernmalm, zirkonsand, pyrit, mangandioxid, zirconiumsilikat, zirconiumoxid, rød jernoxid, ferromanganlegering, ferrit, bly-zinkmalm, metaloxid, glimmer, talkum, grafit, sjældne jordarter, lithiumjernfosfat, silica, aluminiumoxid, aluminiumhydroxid, magnesiumhydroxid, brucit, bentonit, kaolin, svovl, calciumcarbonat, kulvandsopslæmning, tung ædelsten, gødning og andre metalliske og ikke-metalliske mineraler pulver våd superfin slibning. Fodermaterialets finhed skal være 45μm-1mm.

  • video
  • Oversigt
  • Working Princip
  • Funktion/fordele
  • Datablad (EN)
  • Matchbart tilbehør

Cellemølle er en ny type blande- og vådfræsermaskine, der integrerer tyngdekrafts- og fluidiseringsteknologier. Den bruger den roterende kinetiske energi fra flertrins-legeringsblandepladen til at få slibemediekuglerne fyldt i slibehulrummet til at generere orbital bevægelse. Kollision og klipning realiserer slibeprocessen. Blandingen af ​​medium og gylle i formalingskammeret frembringer høj-energi bevægelse, og mediet og materialet danner en hvirvel, og materialepartiklerne kolliderer og kommer i kontakt med hinanden, hvorved der genereres forskydnings- og klemkræfter mellem partiklerne, hvilket danner en ideel fin slibeproces. Fluidiseringsteknologi betyder, at omrøringshastigheden bliver meget højere, hvilket er nok til at fordele formalingsmediet i forskellige tætheder i hele gyllen, hvilket tvinger partikler til at komme i kontakt med formalingsmediet i alle retninger, og materialerne er fuldstændigt og effektivt formalet. Kernen i cellemøllen og proceskonfigurationsdesignet er at maksimere smagen af ​​materialet og forbedre energieffektiviteten. Baseret på ovenstående to ultrafine slibeteknologier kan China Tencan levere de bedste og tilpassede udstyrsløsninger til at imødekomme produktionsprocessen i henhold til brugerens krav.
Strømintensiteten af ​​cellemøllen er blevet optimeret til at realisere hurtig afledning af opvarmningen genereret ved højeffektiv slibning, og effektintensiteten er begrænset til et ideelt område for at undgå at generere en stor del opvarmning genereret af høj effekt, hvilket sparer køleanordninger og i mellemtiden reduceres forskydningskraften af ​​medium og gylle på foringen og slibepladen for at forlænge sliddelenes levetid.
Designet med lukket slibestruktur, designelementer for korte/tykke slibehulrum, 16:10 gyldne forhold mellem længde/diameter/lineær hastighedskoefficientforhold er meget bedre, hvilket gør det muligt at slibe materialet fuldstændigt inde i hulrummet, produktionseffektivitet af sådan en stifttype af perlemølle med høj energitæthed (2 kW/dm3) er 3-5 gange mere end en almindelig sandmølle. Denne højtydende stift-type højhastigheds-cellemølle bruges til kontinuerlig produktion eller storstrømscirkulation ultrafin formaling af faste suspensioner dispergeret i væsker eller produktion
pulverprodukter med høj finhed.


Partikelstørrelsesfordeling
Cellemøllen har et godt partikelstørrelsesfordelingsområde, det er ikke svært at finde i nedenstående diagram, at dens partikelstørrelsesfordelingsområde er så snævert under 1μm, hvilket verificerer, at effektiviteten og finheden af ​​cellemøllen altid er meget bedre end andre møller. Finhed af cellemøllen varierer med forskellige karakteristika af malmen, men dens samlede partikelstørrelse kan kontrolleres inden for et område på 0.5-15μm. Vi kan udføre detaljerede eksperimenter for at hjælpe kunderne med at bestemme produktionsprocessen med den bedste ydeevne.

X-2

Sager om proceslinje
1. Enkelttrins slibeproces:
Det er en meget økonomisk finslibningsproces. En sådan produktionslinje bestående af én cellemølle kan male produkter under 2μm ≤ D92 ad gangen.

X-3

2. Flertrins slibeproces:
Flertrins formalingsproceslinje består af 2-3 sæt cellemøller, som er forbundet til en produktionslinje til formaling af malm, hvor du kan tilføje mediekugler i forskellige diametre, forskellige specifikationer og forskellig vægtfylde i hvert trin af cellemøllen , kan du slibe for at opnå produkter med en diameter på 2μm≥D98 ad gangen. Flertrinsslibningsprocessen har karakteristika af fleksible ændringer, det er nemt at producere D60- og D90-produkter uden at tilføje andet udstyr, som kan ændres fra serietilstand til paralleltilstand.

X-4

3. Flertrins blandingsproces:
Hvis du har brug for at slibe højstyrke og store partikler, foreslås du at bruge spiralcellemølle til forslibning, hvor store partikler af materialer effektivt kan knuses ved stærk stød og kollision af stålkuglerne baseret på deres gravitationsslibning teknologi. Flertrinsblandingsprocessen kan bedre vise sin fremragende slibeydelse til slibning af højstyrke partikler.

X-5

Cellemølle er en stor slags våd ultrafin kværn, der er uafhængigt udviklet af China Tencan. I betragtning af teknisk pointe er formålet med den ønskede løsning at minimere de samlede omkostninger ved finpulverpartikelformaling, forbedre smagen af ​​materialet og forbedre energieffektiviteten, realisere en kontinuerlig produktionsproces for at reducere investeringsomkostningerne for kunderne maksimalt og opfylde kravene af industrier og kunder, overgår kundernes forventninger løbende og samtidig opfylder produktkravene. Det er klart, at cellemøllen har mange fordele i følgende termer:
1. Cellemølle er i øjeblikket det eneste ultrafine slibeudstyr med følgende to teknologier:

1) Tyngdekraft og fluidiseringsteknologier;
2) Fluidiseringsteknologi

2. Helt ny proces, der undergraver traditionen
1) Let betjent og fuldautomatisk nedre fodring, enkel produktionsproces med øvre udledning;
2) Let at realisere kontinuerlig produktion med konventionel og optimeret kontrol.

3. Lavere investeringsomkostninger
1) Lille volumen af ​​udstyret og enkel i fundamentet;
2) Modulært design gør installationen hurtigere og mere bekvem.

4. Lave driftsomkostninger
1) Lavt forbrug af højstyrke aluminiumoxid keramiske slibemedier;
2) Legeringshjul forlænger udstyrets levetid betydeligt, og vedligeholdelsesomkostningerne er meget lavere.

5. Høj kapacitet & lavt energiforbrug
1) Kapacitetsområde for slibning til under 0.8 μm partikelstørrelse er op til 1.5-2 tons;
2) Strømforbrug er 60 % mere energibesparende end kuglemølle;
3) Afkøling af cirkulerende vand uden rengøringsudstyr sparer en masse vandressourcer;
4) Fuldautomatisk kontinuerlig drift, den behøver kun 2 patruljeoperatører.
Tekniske detaljer
Fuldautomatisk kontinuerlig produktion, høj effektivitet, lavt energiforbrug, 0.5-45μm finhedsjusterbar, smal partikelstørrelsesfordeling, nem opstart med belastning, kort procesvej, i øjeblikket det mest avancerede og største modne udstyr i Kina.

ModelPower
(KW)
Finhed
(2:μm)
Fast indhold
(%)
Kapacitet
(T / H)
Strømforbrug
(KW/T/H)
Slibeomkostninger
(USD/TON)
ACM-1500160D60-D9850-701.8-3.037-1240.28-0.80
ACM-4000250D60-D9850-702.6-5.830-1340.18-0.83
ACM-6000355D60-D9850-704.5-9.526-1650.08-0.39
ACM-80001200D30-D5050-7020.8-60.521-660.12-0.50
ACM-100001750D30-D5050-7055.5-10017-580.08-0.44

X-1

UNDERSØGELSE

Dit navn *

firmanavn

Vingårdene

Telefon

E-mail *

Din forespørgsel