alle kategorier
EN

Rullekuglemølle

Hjem> PRODUKTER > Rullekuglemølle

1
2
3
4
Lab prøvekværn
Lab prøvekværn
Lab prøvekværn
Lab prøvekværn

Lab prøvekværn

Hits: 9

Applikationer

Lab-vibrationsprøvekværn, er også kendt som laboratorieforseglet prøvekværn, forseglet timing-kværn, forseglet knusemølle osv., som hovedsageligt bruges til at pulverisere råmaterialer til laboratoriebrug.

  • video
  • Oversigt
  • Working Princip
  • Funktion/fordele
  • Datablad (EN)
  • Matchbart tilbehør

Lab-vibrationsprøvekværn, er også kendt som laboratorieforseglet prøvekværn, forseglet timing-kværn, forseglet knusemølle osv., som hovedsageligt bruges til at pulverisere råmaterialer til laboratoriebrug. Det er specielt brugt til at knuse og slibe ikke-metalliske mineraler i en vis hårdhed. Det er almindeligt anvendt i industrier som kul, koks, smeltning af ikke-jernholdigt metal, minedrift og andre industrier. Såsom kul, koks, gang, forskellige malme osv.
Arbejdstilstanden for laboratorievibrationsprøvekværn tilhører den vibrerende fræsetype. Materialet er læsset inde i slibeskålen, som har en knusering og en knækkende hammer. Slibeskålen danner vibrerende og slibefunktioner under højhastighedsrotation. Materialerne inde i skålen kan knuses og males på kort tid af knuseringen og den knækkende hammer. Generelt kan en prøve knuses til mikron partikler på 80-200 masker (eller 0.175-0.075 mm) inden for 2-6 minutter, og outputpulveret kan bruges direkte til at teste hurtigt.
Slibeskålen har flere typer: almindelig kompositståltype, højmanganståltype, slidstærk legeringstype, kromståltype, wolframkarbidtype osv. Valg af slibeskål afhænger ofte af hårdheden af ​​slibematerialer, og den bruges altid til knusning og formaling af ikke-metalliske mineraler i en bestemt hårdhed som kul, koks, smeltning af ikke-jernholdigt metal, minedrift og andre industrier samt: kul, koks, gang, forskellige malme osv.

Materialet lægges i den forseglede slibeskål, som har en knusehammer og en knækring indeni. Motoren driver den excentriske hammer til at rotere med høj hastighed og danner derefter vibrationer, stød og friktion for at knuse materialerne til en fin partikelstørrelse.

1. Prøvestørrelsen af ​​outputpulver er ensartet. Lab prøvekværn har fordele ved hurtig hastighed og hurtig slibning, pålideligt arbejde og høj arbejdseffektivitet.
2. Outputprøven kan bruges direkte uden sigtning, og den har få procedurer og høj produktionseffektivitet.
3. Rimeligt design, hele maskinen er forseglet og designet til at opfylde miljøbeskyttelseskrav.
4. Jævn drift, lav støj, i overensstemmelse med sikkerhedsproduktionskrav.
5. Kompakt struktur, bekvem betjening og vedligeholdelse.
6. Den laver 1-3 prøver på samme tid.
7. Slibeskålen er forseglet uden prøvetab, og skålene er alle lavet af specielle anti-slidmaterialer med lang levetid.
8. Enheden kan udstyres med en elektronisk timer.

Tekniske parametre for laboratorieprøvekværn
ModelAntal skåle (stk)Indgangsstørrelse     af skål      (Mm)Foderstørrelse   (mm)Output partikelstørrelse (masker)Kapacitet (g/tid)StrømforsyningDimensioner (mm)Nettovægt (KGS)
GJ-11130<1380-200100380V / 1.1KW480 * 480 * 730110
GJ-22130<1380-200200380V / 1.1KW480 * 480 * 730115
GJ-33130<1380-200300380V / 1.5KW530 * 530 * 920130


UNDERSØGELSE

Dit navn *

firmanavn

Vingårdene

Telefon

E-mail *

Din forespørgsel