alle kategorier
EN

Planetkuglemølle

Hjem> PRODUKTER > Planetkuglemølle

pc19487396-liquid_nitrogen_planetary_ball_mill_rapid_heat_absorption_in_powder_grinding.webp
pc19487401-liquid_nitrogen_planetary_ball_mill_rapid_heat_absorption_in_powder_grinding.webp
pc19487403-liquid_nitrogen_planetary_ball_mill_rapid_heat_absorption_in_powder_grinding.webp
pc19487410-liquid_nitrogen_planetary_ball_mill_rapid_heat_absorption_in_powder_grinding.webp
Flydende nitrogen kuglemølle
Flydende nitrogen kuglemølle
Flydende nitrogen kuglemølle
Flydende nitrogen kuglemølle

Flydende nitrogen kuglemølle

Hits: 8

Applikationer
Flydende nitrogen planetarisk kuglemølle er bredt anvendt i industrier som geologi, mineral, metallurgi, elektronik, byggematerialer, keramik, kemisk industri, let industri, medicin, miljøbeskyttelse og så videre. Det er specielt velegnet til produktionsområder som elektronisk keramik, strukturel keramik, magnetiske materialer, lithium cobaltsyre, lithiummangan, katalysator, fosfor, lang efterglødende fosfor, sjældne jordarters poleringspulver og elektronisk glas. Pulver, brændselscelle, zinkoxidvaristor, piezoelektrisk keramik, nanomateriale, wafer keramisk kondensator, MLCC, termistor (PTC, NTC), ZnO varistor, dielektrisk keramik, alumina keramik, zirconia keramik, phosphor, pulver, kobaloxid, pulver, zinkoxid Ni-Zn ferrit, Mn-Zn ferrit og etc.

  • video
  • Oversigt
  • Working Princip
  • Funktion/fordele
  • Datablad (EN)
  • Matchbart tilbehør

Flydende nitrogen planetarisk kuglemølle er en slags speciel malekuglemølle, som er designet til at fylde kuglemøllekrukkerne under miljøet med varmekonserveringsdækslet og tilføre flydende nitrogengas til formalingsrummet kontinuerligt for at absorbere den varme, der genereres af høj- hastighedsrotation af kuglemølleglassene, således at kuglemøllekrukkerne fyldt med materialer og kugler altid holdes i et bestemt lavtemperaturmiljø. Det er en nødvendig enhed til finpulverformaling, blanding, forberedelse af små prøver, udvikling af nye produkter og små batchproduktion af højteknologiske materialer. Tencan planetkuglemølle har fordele som volumen, komplette funktioner, høj effektivitet og lav støj. Det er et ideelt pulverfræsningsudstyr til videnskabelige forskningscentre, universiteter og gymnasier og virksomhedslaboratorier til at opnå forskningsprøver. Du kan få fire prøver på én gang for hver slibning, du kan også bruge denne model til at få pulverprøver under vakuummiljøet, hvis den er udstyret med vakuumkuglemøllebeholdere til slibning.

Flydende nitrogen planetkuglemølle har fire arbejdspositioner, som kan fyldes med to eller fire møllekrukker på en drejeskive. Når pladespilleren roterer, laver krukkeaksen planetbevægelser med høj hastighed, kuglerne og materialerne inde i krukkerne påvirkes kraftigt i højhastighedsbevægelser, og materialer bliver til sidst malet til fint pulver. Forskellige slags forskellige materialer kan males ved hjælp af tør- eller vådslibning. Den mindste granularitet af outputpulver kan nås til 0.1 μm eller pulver i nanoskala.

x-1

Flydende nitrogen planetarisk kuglemølle er designet med et halvcirkulært udseende, som er udstanset og dannet af højpræcisionsmatrice, elegant, høj og stabil. Alle maskindele er lavet af numerisk kontrolbearbejdning, planetskiven er støbt for at blive dannet i en hel del, og transmissionsgearene er lavet af specielle materialer for at sikre en jævn drift af udstyret ved høj hastighed. Stramningsanordningen til møllekrukkerne er let betjent, bekvem, sikker og pålidelig. Som et resultat af lavtemperaturkuglefræsning er anvendelsesområdet for et materiale blevet udvidet, således at nogle materialer, der ikke kan slibes (temperaturstigning forårsager kvalitetsændring og deformation) kan realiseres til at blive slibet. Flydende nitrogen planetarisk kuglemølle har fordele ved hurtig roterende hastighed, høj energi, høj effektivitet og finhed. er designet med halvcirkulært udseende, som er udstanset og dannet af højpræcisionsmatrice, elegant, høj og stabil. Alle maskindele er lavet af numerisk kontrolbearbejdning, planetskiven er støbt for at blive dannet i en hel del, og transmissionsgearene er lavet af specielle materialer for at sikre en jævn drift af udstyret ved høj hastighed. Stramningsanordningen til møllekrukkerne er let betjent, bekvem, sikker og pålidelig. Som et resultat af lavtemperaturkuglefræsning er anvendelsesområdet for et materiale blevet udvidet, således at nogle materialer, der ikke kan slibes (temperaturstigning forårsager kvalitetsændring og deformation) kan realiseres til at blive slibet. Flydende nitrogen planetarisk kuglemølle har fordele ved hurtig rotationshastighed, høj energi, høj effektivitet og finhed.

Arbejdstemperatur for kuglemøllekrukken: -40 ℃ ~20 ℃
Forbrugsvolumen pr. time (0-10 C): 4-5 liter/time
Kuglemølle Dimensioner: 460*660*720mm
Nettovægt: omkring 80 kg
Matchende tankstørrelser til flydende nitrogen: 30L / 50L

Vi leverer alle slags møllepotter i enhver afstemt størrelse, som er lavet af følgende materialer af agat, Alumina keramik eller korund keramik, zirconia keramik, siliciumnitrid keramik, carborundum keramik, rustfrit stål, høj slidbestandigt stål, mangan stål, nylon, PU, hårdmetal, krystalglas osv.

x-2

Anbefaling til matchende løsninger om møllekrukker og materialer
Kategorier af materialerAnbefalede Møllekrukker
Jord og andre materialer, som ikke er tilladt med nogen urenhederAgat mølle krukke
Metal- og ikke-metalmaterialer, som ikke er tilladt med nogen urenhederZirconia mølle krukke
Materialer med høj hårdhed som diamant, wolframcarbidTungsten carbid mølle krukke
Stærke tilsætnings- og alkalimaterialer eller andre materialer ved høj temperaturPTFE møllekrukke
Jernmalmmaterialer med lavere urenhedsfølsomhed304 Rustfrit stål møllekrukke
Pigment eller andre materialer med senere proces under høj temperaturNylon mølle krukke
Aluminiumsmaterialer som keramisk glasurKorund mølle krukke
Elektroniske materialer som lithiumbatteriPolyurethan mølle krukke
Let oxiderede materialer eller nogle specielle materialer, der skal tilVakuummølle krukke
være beskyttet under en særlig atmosfære.

Vi kan også levere alle slags møllekugler som rustfri stålkugler, zirkoniakugler, aluminakugler, PU-kugler, kulstofkugler i stål, wolframkugler, agatkugler, hårdmetalkugler, siliciumnitridkugler, højslidstærke stålkugler, manganstålkugler , nylonkugler, hårdmetal, krystalglas og andre specielle metalmaterialer.

x-3

Referencer om slibemedier og materialer
Materialer afHårdhedFunktionalitet
Slibende medier(Mohs)
Zirconia bolde≥9.0Super slidstyrke, uden urenheder, korrosion og høj temperaturbestandighed.
Kugler i rustfrit stål≥6.0Slidbestandig, generel korrosionsbestandighed, høj temperaturbestandighed.
Agat bolde≥7.0Super slidstyrke, brugt til medicin, mad og andre materialer, der ikke kan forurenes med metal, korrosion og høj temperaturbestandighed.
Kugler af aluminium≥8.5Slidbestandig, korrosionsbestandig og høj temperaturbestandighed.
Wolframcarbidkugler≥9.0

Super slidstyrke, uden urenheder, korrosion og høj temperaturbestandighed.

Matchende løsninger til møllekrukker og bolde
VarerAgat boldeKugler af aluminiumKugler i rustfrit stålZirconia boldeWolframcarbidkugler
Agate Mill krukkeKorundmøllekrukke

Møllekrukke i rustfrit stålZirconia Møllekrukke


Nylon møllekrukke


PTFE møllekrukke


Polyurethan Mill Jar


Tungsten Carbide Mill Jar


√ betyder: bedst egnet ▲ betyder: egnet

PLANETAR KUGLEMÆLLE MED NITROGENVÆSKE, PULVERFORMALD

UNDERSØGELSE

Dit navn *

firmanavn

Land

Telefon

E-mail *

Din forespørgsel