alle kategorier
EN

Planetkuglemølle

Hjem> PRODUKTER > Planetkuglemølle

Industriel-Planetarisk-Ball-Mill-2
01 (1)
02 (1)
03 (1)
04 (1)
05 (1)
Fuld retningsbestemt planetkuglemølle QXQM 8L
Fuld retningsbestemt planetkuglemølle QXQM 8L
Fuld retningsbestemt planetkuglemølle QXQM 8L
Fuld retningsbestemt planetkuglemølle QXQM 8L
Fuld retningsbestemt planetkuglemølle QXQM 8L
Fuld retningsbestemt planetkuglemølle QXQM 8L

Fuld retningsbestemt planetkuglemølle QXQM 8L

Hits: 31

Applikationer
Heavy-duty fuld-retningsbestemt planetkuglemølle er meget udbredt i geologi, mineraler, metallurgi, elektronik, byggematerialer, keramik, kemisk industri, let industri, medicin, miljøbeskyttelse og andre afdelinger. Det er velegnet til mange produktionsområder såsom elektronisk keramik, strukturel keramik, magnetiske materialer, lithium cobaltoxid, lithiummanganat, katalysator, fosfor, lang efterglødende fosfor, sjældne jordarters poleringspulver, elektronisk glas osv. Produktion af pulver, brændselscelle , Zinkoxidvaristor, piezoelektrisk keramik, nanomaterialer, waferkeramisk kapacitans, MLCC, termistor (PTC, NTC), ZnO-varistor, dielektrisk keramik, aluminiumoxidkeramik, zirconiakeramik, fosforpulver, zinkoxid, kobalt P-Ferrit, PZ-Oxide , Mn-Zn Ferrit osv.

  • video
  • Oversigt
  • Working Princip
  • Funktion/fordele
  • Datablad (EN)
  • Matchbart tilbehør

På basis af lodret planetkuglemølle tilføjer den rundstrålende planetkuglemølle funktionen af ​​planetskivevæltning. Mens planetskive og møllekrukker udfører planetariske bevægelser, kan de også vælte 360 ​​grader i et stereorum for at realisere multi-retningsbestemt og multidimensionel bevægelse af kuglemøllekrukker og for at forbedre graden af ​​uordnet bevægelse af kugler og materialer. Alt materiale er malet inde i mølleglassene uden dødvinkel, hvilket gør slibematerialerne mere ensartede og finere. Denne form for kuglemølle løser almindelige problemer såsom at synke til krukkens bund og klæbe til krukkens væg. Heavy-duty fuld-retningsbestemt planetkuglemølle er designet til stor batchproduktion med skydedør baseret på laboratorietype af fuld-retningsbestemt planetkugle mølle. Denne type maskine kan matches med støtteløfte- og fodringsanordningerne, som er vedtaget med integreret design. Fodringsanordningen inkorporerer teknologien med vibrerende afskærmning og udledning for enkel og bekvem betjening. Det realiserer nem og hurtig opsamling, udtømning og påfyldning af mølleglas, reducerer arbejdsintensiteten og forbedrer produktionseffektiviteten.

x-1

x-2

QXQM-serien planetarisk kuglemølle har fire kugleslibetanke installeret på en skive. Når drejeskiven roterer, drejer møllepotterne om deres egen akse og roterer 360 grader. Og kuglerne i tankene maler og blander prøver i højhastighedsbevægelser. Produktet kan smadre og blande forskellige produkter af forskellige materialer og granularitet med tørre eller våde metoder. Minimum granularitet af jordprøver kan være så lille som 0.1 mikrometer. Det er meget udbredt inden for områderne geologi, minedrift, metallurgi, elektronik, byggematerialer, keramik, kemiteknik, letindustrimedicin, miljøbeskyttelse osv. QXQM-seriens planetariske kuglemølle har fire kugleslibetanke installeret på en skive. Når drejeskiven roterer, drejer møllepotterne om deres egen akse og roterer 360 grader. Og kuglerne i tankene maler og blander prøver i højhastighedsbevægelser. Produktet kan smadre og blande forskellige produkter af forskellige materialer og granularitet med tørre eller våde metoder. Minimum granularitet af jordprøver kan være så lille som 0.1 mikrometer. Det er meget udbredt inden for områderne geologi, minedrift, metallurgi, elektronik, byggemateriale, keramik, kemiteknik, letindustrimedicin, miljøbeskyttelse osv.

x-3

1. Stabil omdrejningshastighed af geartransmissionen sikrer konsistensen og repeterbarheden af ​​eksperimentet.
2. Planetarisk bevægelsesprincip er vedtaget i maskinen, som har høj hastighed, stor energi, høj effektivitet, lille granularitet.
3. Fire pulverprøver fra forskellige størrelser og forskellige materialer kan fremstilles på én gang.
4. Maskinen styres af frekvensomformer, du kan vælge ideel rotationshastighed i henhold til det forventede eksperimentelle resultat. Konverteren er udstyret med en enhed med underspænding og overstrøm for at beskytte motoren.
5. Den planetariske kuglemølle har funktioner som timing af strømafbrydelse, selv-timing fremad og vendende rotation. Du kan frit vælge en hvilken som helst driftstilstand af envejsretning, alternering, succession, tidsindstilling i henhold til eksperimentelle behov, for at forbedre effektiviteten af ​​slibningen.
6. Tekniske egenskaber ved Tencan Ball Mill: Lavt tyngdepunkt, stabil ydeevne, kompakt struktur, nem betjening, pålidelig sikkerhed, lavere støj, lille tab.
7. Sikkerhedsafbryder er installeret på maskinen for at forhindre sikkerhedsuheld, hvis sikkerhedsdækslet åbnes, mens maskinen kører.
Professionelt udestående design og industriel modellering af kuglemølleskallen med slank fremstilling gør maskinen udsøgt og fin. CNC-behandlingsteknologi er vedtaget til fremstilling af maskintilføjede dele, og præcisionsgear med specielle materialer vælges til transmissionsgear for at sikre jævn, sikker og støjsvag drift af kuglemøllen ved høj hastighed. Væltemotor har funktion af bremselås, som kan stoppe væltning i enhver vinkel, den er sikker og pålidelig. Kuglemøllen er nem at betjene på grund af berøringsskærmen på mikrocomputeren, da dens grænseflade er enkel og intuitiv. Denne form for kuglemølle kan realisere fremad og bagud alternerende kontrol og har funktioner som timing og hukommelse til slukning.

Tabel 3 Tekniske parametre for Heavy Duty fuld-retningsbestemt planetkuglemølle res af Tencan fuldretningsbestemt planetkuglemølle

Drive-tilstandGeardrev
BetjeningstilstandDer kan bruges to eller fire mølleglas til hver formaling
Max kapacitet for materialerMindre end 1/3 af hver krukkevolumen
Samlet maksimal kapacitet: mindre end 1/3 af den samlede krukkers volumen
Feed størrelseBløde og sprøde materialer ≤ 10mm
Andre hårde materialer ≤ 3mm
Output granularitetMindste granularitet kan opnås til 0.1μm
Rotationshastighedsforhold1: 02
Maks. kontinuerlig driftstid72 Hours
Materialer af tilgængelige møllekrukker304 Rustfrit stål, 316l rustfrit stål, Zirconia, Nylon, PU,
Alumina keramik (korund), PTFE, Agat, Wolframcarbid

Tabel 1 Parametre for Tencan Heavy-duty Planetary Ball Mill i fuld retning

Model nummerSpecifikationerMatchbare størrelser
 af Møllekrukker
Matchet mængdeMatchbare størrelser
af vakuummøllekrukker
QXQM-2020L2L-5L4 stk1L-4L
QXQM-4040L4L-10L4 stk2L-5L

Tabel 2 Tekniske parametre for Tencan Heavy-duty Planetary Ball Mill i fuld retning

Model nummerSpændingPoweromdrejningshastighedStøj
QXQM-20380V-50Hz4.0KW50-430 omdr./minMindre end 65 db
QXQM-40380V-50Hz5.5KW40-390 omdr./minMindre end 65 db

Tabel 3 Tekniske parametre for Tencan Heavy-duty Planetary Ball Mill i fuld retning

Model nummerSpeed ​​ControlNettovægtNetto dimensioner
QXQM-20Frekvensstyring1150kgs1700 * 1210 * 1300mm
QXQM-40Frekvensstyring1400kgs1900 * 1450 * 1480mm


Anvendelsestilfælde af Planetary Ball Mill

x-5

Anvendelsestilfælde af Planetary Ball Mill

x-6

UNDERSØGELSE

Dit navn *

firmanavn

Land

Telefon

E-mail *

Din forespørgsel