alle kategorier
EN

Nyheder

Hjem> Nyheder > Nyheder

Kontakt

0086 13407313242

0086 73186394561

[e-mail beskyttet]

No.804, 2nd Building, No.68 Luositang Road, Changsha Economic and Technological Development Zone, Changsha City, Hunan-provinsen, PR i Kina 410100

Changsha TENCAN Deltog i PM China 2016-udstillingen

Tid: 2016-05-06 Hits: 7

Den 29. april sluttede den 9. Shanghai International Powder Metallurgy & Cemented Carbides & Advanced Ceramics Exhibition, som blev afholdt i Shanghai China Everbright Convention & Exhibition Center, en vellykket afslutning. Vi, Changsha Tianchuang Powder Technology Co., Ltd. deltog i udstillingen.

PM Shanghai-udstillingen er en af ​​de største og mest berømte hårdmetal- og keramikmaterialeudstillinger i Kina. Nogle af vores produkter såsom gennemsigtig handskeboks (akrylhandskeboks), super mini planetkuglemølle til handskerumsbrug, laboratoriekuglemølle og touchscreen planetkuglemølle blev vist i udstillingen, som havde tiltrukket mange besøgende fra hjemmet og oversøisk. De samledes ved standen for at se, konsultere eller diskutere og stillede en masse spørgsmål om maling, blanding og spredning af laboratorieprøver, som de stødte på i deres daglige eksperiment.

Shanghai PM-udstillingen er en frugtbar rejse, hvor vi fik mere opmærksomhed og fokus samt masser af råd og forventninger fra slutkunder og forhandlere under udstillingen. Vi er sikre på, at udstillingen vil hjælpe os med at udvikle og opdatere mere avanceret laboratoriepulverteknologi og løsninger til laboratorieprøveforberedelse i fremtiden.

1

2

3